EETWINKEL BUURMAN & BUURMAN

EETWINKEL BUURMAN & BUURMAN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 588 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetwinkel Buurman & Buurman. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 21:20 Pizza’s waren koud
21 mei 2022 om 14:18 Eten was prima. Echter, bezorging duurde ruim 2 uur, bij een geschatte tijd van 45 - 55 minuten; het eten was koud bij aankomst. Restaurant gebeld na ongeveer een uur, eten stond klaar, maar bezorger kwam blijkbaar niet opdagen.
12 mei 2022 om 21:02 As always, super lekker! Bezorging ietwat vertraagd daardoor al wat afgekoeld, maar de smaak maakt het goed.
16 apr 2022 om 12:06 Na de vorige keer een koude pizza gekregen te hebben, heeft het een tijdje geduurd voordat ik weer 'durfde' te bestellen. Hij was weer heerlijk dit keer.
10 apr 2022 om 19:41 Fantastisch heerlijke pizza's!! Bezorgtijd heb ik gegokt. Geen idee namelijk, dus ook geen echte mening daarover.
2 apr 2022 om 20:16 Was koud. Moest de oven in
6 mrt 2022 om 17:27 B&B is gewoon niet ingericht op bezorging blijkt ook nu weer. Vóór 18u besteld, we kozen voor bezorging om 18.45. Helaas werd besteling pas om 19.50 bezorgd. Jammer! Pizza’s smaken goed, maar helaas lauw/koud. Beter op locatie eten dan laten bezorgen
5 mrt 2022 om 22:06 Pizzas zijn heerlijk, maar 90 min op je pizza wachtwn ipv 55, wat al erg lang is, is... tja heul lang
19 feb 2022 om 22:35 Uitstekende pizza's, helaas wel flink afgekoeld
12 feb 2022 om 20:59 altijd enthousiast geweest over de pizza’s van buurman en buurman. Ik las wel eens over koude pizza’s. Nooit last van gehad, misschien wel eens niet echt warm, maar dat kan met een dunne bodem. Nu was hij koud, ijskoud. Daar is hij te duur voor.
12 feb 2022 om 16:56 Geweldige pizza. Bezorging zwaar vertraagd helaas. Bezorger heeft een half uur lang gewacht bij het restaurant.
17 dec 2021 om 22:06 Lekkere pizza, maar bezorging duurde 1,5 uur.