EETWINKEL BUURMAN & BUURMAN

EETWINKEL BUURMAN & BUURMAN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 556 beoordelingen
20 sep 2021 om 21:06 Ik had in het vakje 'aanwijzingen voor de bezorger' aangegeven op welke verdieping en welke namen er op het naambordje stonden. Toch kon de bezorger het niet vinden. Ik werd gebeld vanuit Enschede, dat bleek uiteindelijk Thuisbezorgd te zijn. Pizza koud.
7 sep 2021 om 22:27 1h10 for two pizzas ordered to be picked up on a Tuesday. Add 20 min delay on top on it without any excuses or anything.
5 sep 2021 om 9:09 Heerlijke pizza
4 sep 2021 om 1:05 Ik wil graag een klacht indienen omdat het 90 minuten duurde voordat de pizza geleverd werd. Ik moest weg, dus heb twee keer met Buurman en Buurman gebeld en zijn gaven aan dat het kwam doordat er geen bezorger beschikbaar was. App was niet actueel.
21 aug 2021 om 9:41 Best pizza so far in town but delivery time took so long...
7 aug 2021 om 8:57 opnieuw een overheerlijke pizza. Ik moest er wel iets bijbestellen om het 15 euro bestelminimum te kunnen halen en dat vind ik nog steeds niet ok. Haal er een euro af en je kunt als single ook uit meerdere pizza's kiezen
1 aug 2021 om 22:01 Wat een superheerlijke pizza’s! Parmaham truffel en gekkegeit, in tijden niet zulke heerlijke pizza’s gegeten!
31 jul 2021 om 22:24 Pizzas are so delicious, but waiting for over an hour is a but long...
31 jul 2021 om 21:27 Lekker, maar koud! Uiteindelijk bezorging is 5 minuten!
30 jul 2021 om 22:02 Duurde erg lang en de pizza was koud. Heb m zelf weer opgewarmd, maar toen werd ie droog. Heb betere ervaringen met Buurman & Buurman gehad.
30 jul 2021 om 20:57 Anderhalf uur wachten op drie lauwe, kleffe pizza's. Niet de eerste keer. Volgens het restaurant lag het aan de bezorger, volgens de bezorger aan het restaurant. Altijd fan geweest van de truffelpizza's maar dit nooit meer.
30 jul 2021 om 20:12 Pizza is altijd overheerlijk, maar bezorging is standaard 10-20 min te laat omdat bezorgers moeten wachten.